3e zo van de Advent (16-12) om 19.00 uur in de Landricuskerk: Viering van Barmhartigheid (30 min, aansluitend biechtgelegenheid)

EUCHARISTIEVIERINGEN IN DE LANDRICUSKERK:

Elke zaterdag is er om 18.00 uur de vooravondmis van de zondag.

Elke 2e en 4e zaterdag van de maand zingt dan het dameskoor, op de andere zaterdagen is volkszang.

Elke zondag is er om 10.00 uur de Gregoriaanse hoogmis met het herenkoor.
Elke zondag is er ook vanaf het begin van de heilige Mis tot de voorbede een Kinderwoorddienst in een aparte ruimte. De kinderwoorddienst is bedoeld voor alle kinderen, dus ook voor gasten.
Bovengenoemd ritme op zaterdag resp. zondag wordt alleen af en toe doorbroken door gezinsmissen of missen met gastkoren. (Voor de actuele gegevens zie het weekoverzicht)

Op de weekdagen is er van dinsdag tot en met donderdag een avondmis om 19.00 uur en vrijdag een ochtendmis om 9.00 uur. (De ochtendmis op vrijdag kan vervallen als op die dag een uitvaart is).

Op donderdagavond is er aansluitend aan de avondmis tot 20.00 uur eucharistische aanbidding. Klik hier

In de Mariamaanden mei en oktober wordt er 20 minuten voorafgaand aan de avondmissen van dinsdag t/m donderdag het rozenhoedje gebeden.

Op de Eerste Vrijdag van de maand (of naar afspraak op een ander tijdstip) wordt er de ziekencommunie rond gebracht bij degenen die zich ervoor opgegeven hebben.

EUCHARISTIEVIERINGEN IN DE KARMEL (Bovenstestraat 48) Elke weekdag is er bij de zusters Karmelitessen een ochtendmis om 8.15 uur en op zondag om 8.00 uur.

EUCHARISTIEVIERINGEN IN HET ZORGCENTRUM  DE  EGTHE Elke dinsdag is er om 9.30 uur en elke zaterdag om 17.30 uur een eucharistieviering in het zorgcentrum, op zaterdag met het ouderenkoor.

Onderstaand een korte impressie van het jaar 2017; een bijzonder geslaagde Octaaf.
Klik s.v.p op de foto

Onderstaand een korte impressie van het jaar 2016; ook deze keer weer bijzonder geslaagde Octaaf.
Klik s.v.p op de foto

IMG_1609            IMG_1608             IMG_1610            IMG_1616 IMG_1617  IMG_1622 IMG_1625 IMG_1626 IMG_1628             IMG_1630             IMG_1631            IMG_1632